5 Июля 2022 / СЛІДАМИ ПРОЄКТУ «ЗАХИСТ ДІТЕЙ/ПОДОЛАННЯ ДИТЯЧОЇ БІДНОСТІ»

Нагадаємо, що нещодавно ми завершили збір заявок на участь в проєкті фінансової допомоги сім’ям ВПО від організації Save the Children. Нині ми збираємо історії та відгуки учасників, якими хочемо поділитися з вами.

Це подяка від Юлії, переселенки з міста Харків. Заявку від їхньої сім’ї на програму оформила верифікатор від фонду Юлія.

“Хочу виказати велику подяку вашому проєкту. Так склалося наше життя, що нам довелося кинути свій будинок, покинути свій комфорт і поїхати в інше життя, ми починали все з нуля.

Зараз ми проживаємо в Дніпрі, знімаємо будинок разом із дітьми та нашим собакою (ми його забрали з собою). Працюємо наскільки це можливо. Діти закінчили 1 та 5 клас.

Я дуже вдячна вашому фонду “Даруємо Радість” та міжнародній організації Save the Children, що ви нам допомогли.

Гроші, які нам надійшли від проєкту, ми хочемо витратити на ковдри, подушки, посуд, оскільки ми користуємося речами сусідів, їх потрібно віддати.

І звичайно ж діткам купимо потрібні речі та взуття. Ще ми будемо берегти ці фінанси, щоб нам було чим платити за житло в найближчі місяці.

Я хочу ще раз повторити, велика вам ПОДЯКА!”

Дивовижні люди живуть в Україні, які, навіть втративши все, не опускають руки, а продовжують планувати своє життя та вміло користуватися надходженнями фінансів так, щоб кожному у сім’ї було комфортно.

Ми безмежно вдячні організації Save the Children за можливість в партнерстві допомагати сім’ям ВПО у такий складний час. Разом ми сила!