13 Июня 2022 / ФОНД НА ПІДТРИМЦІ ГУМАНІТАРНОГО ФРОНТУ КРАЇНИ

Щодня ці батьки роблять подвиг, виховуючи від 10 дітей одночасно. Дітей різного віку, статі, з різним життєвим бекграундом. Дитячі будинки сімейного типу (ДБСТ) - форма виховання та спільного проживання для дітей, які позбавлені батьківського піклування. У цих дітей є батьки-вихователі, які поруч з ними 24/7, виховують, доглядають, годують.

У довоєнний час такі родини були основною роботи фонду. Тепер же все так швидко змінюється, що ми маємо багато напрямків діяльності. Проте намагаємося допомогти ДБСТ соціальними наборами.

На фото родина ДБСТ з Кривого Рогу. Вони отримали від фонду рушники, постіль, їжу (крупи, макарони, чай, печиво, консерви тощо), товари гігієни та побутову хімію.

Звісно, ці набори вже активно використовуються у родині. А їжа та побутова хімія розлітаються зі швидкістю світла.

Така допомога є можливою виключно за фінансових вливань від приватних благодійників, друзів українців з-за кордону, фірм, компаній та організацій з Дніпра та області, що зацікавлені у покращенні соціального становища нашої області.

Тож ми запрошуємо усіх небайдужих долучитися к допомозі ДБСТ та сім’ям вимушених переселенців. Разом ми підтримуємо гуманітарний фронт нашої країни.

  • 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).
  • liqpay