2 Июня 2022 / ПОНАД 630 УСПІШНО ОПРАЦЬОВАНИХ ЗАЯВОК ГРАНТОВОГО ПРОЄКТУ

Саме стільки за три тижні з початку роботи над проєктом «Захист дітей/Подолання дитячої бідності» вже опрацювала команда фонду “Даруємо Радість”. Це 630 домогосподарств, в яких в середньому по 3 людини. І робота продовжується, адже ще багато сімей ВПО заздалегідь призначили та очікують зустрічі з верифікатором.

Нагадаємо, цей проєкт від міжнародної організації Save the Children Ukraine та БО “БФ “Даруємо Радість”, як партнерської організації, направлений на допомогу сім’ям ВПО (внутрішньо переміщені особи), які мають неповнолітніх дітей та нині проживають у Дніпрі чи Дніпропетровській області.

7 верифікаторів 5 днів на тиждень зустрічаються із бенефіціарами (які розраховують на фінансову допомогу), обробляють дані людей, заповнюють з ними анкети, перевіряють необхідні довідки тощо.

На фото кураторка проєкту Вікторія Панченко та верифікатори Виталий Родин та Микита розповідають людям з шелтерів подробиці проєкту та умови участі, заповнюють з ними документацію для реєстрації.

Ці сім’ї, які вимушені були покинути свої домівки через війну, щиро радіють, що зможуть отримати фінансову підтримку на свої базові потреби. А ми тішимося, що маємо змогу їм допомагати у такий складний час.

Лише разом ми сильні!