1 Июня 2022 / 1 ЧЕРВНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Діти - це наше майбутнє. І чим краще вони та ми обізнані у їхніх правах - тим кращим і безпечнішим буде це майбутнє.

1 червня у фонді завжди важлива дата, бо багато років фонд опікується дітьми зі складним дитинством. Це діти з інтернатних закладів, дитячих будинків сімейного типу, прийомних та опікунських сімей, сімей, що опинилася у складних життєвих обставинах. Нашою місією була, є і буде соціалізація цих дітей. Ми готуємо їх до самостійного дорослого життя, в якому вони матимуть цінності, будуть критично мислити, зможуть про себе потурбуватися.

Нині ми проводимо онлайн тренінги для тих дітей, у кого є можливість вийти на зв’язок з-за кордону. Проводимо майстер-класи тим дітям, що залишилися вдома. Ведемо групові заняття для дітей - вимушених переселенців. Та через масштабний грантовий проєкт допомагаємо сім’ям внутрішніх переселенців з дітьми.

Ми будемо допомагати і надалі, навчати дітей, відволікати, давати змогу забути про стрес. Та все ж маємо надію, що невдовзі українські діти повернуться до звичних дитячих справ з мирним небом над головою.

Відзначити цей день кожен може доброю справою для дитини, почитавши історію становлення міжнародного дня захисту дітей та дізнавшись більше про права дітей.

Дякуємо кожному, хто підтримував та продовжує підтримувати дітей України через фонд “Даруємо Радість”. Ви можете долучитися наступним чином: