30 Мая 2022 / НАШ ФОНД ПРЕДСТАВЛЕНО НА ПЛАТФОРМІ gofund

 

Це такий майданчик для збору коштів в інтернеті на різні потреби людей з усього світу. Місце, де приватні благодійники обирають проєкти, які їм відкликаються та можуть зробити переказ коштів для них. Ви напевно вже чули про цю платформу під час збору допомоги українцям від акторів Міли Куніс та Ештона Катчера. Тепер там представлено і благодійний фонд “Даруємо Радість”.

Щодня у фонді ми отримуємо десятки запитів на допомогу різними товарами від шелтерів та громад, які приймають вимушених переселенців, сімей ВПО (внутрішньо переміщені особи), дитячих будинків сімейного типу тощо.

Ресурсів фонду нині не вистачає на надання допомоги в такому обсязі. Тож ми шукаємо нові варіанти та платформи залучення коштів на гуманітарні потреби українців.

За посиланням ви можете побачити детальну інформацію саме про збір від фонду “Даруємо Радість”: https://gofund.me/e4b35560.

Перед тим як запит на розміщення збору коштів було прийнято - ми пройшли процес верифікації. Для цього надали всі необхідні документи, які підтверджують, що діяльність фонду є легально оформленою, прозорою, підзвітною. Тож сміливо можемо сказати і цій платформі, і фонду ви можете довіряти.

Щоб ще більше людей дізналися про цей збір ми просимо вас, друзів фонду та українців, які опинилися у складних життєвих обставинах, розповсюдити цю інформацію серед знайомих за кордоном. Так ми отримаємо змогу збирати харчові набори з товарами гігієни для тих, хто цього найбільше потребує.

Якщо ви хочете допомогти в межах України, можете зробити це одним з наступних способів: