25 Мая 2022 / ВЕЛИКА ЗАКУПІВЛЯ ЦЬОГО ТИЖНЯ

Воєнні дії в Україні продовжуються.Через це люди, які опинилися далеко від дому, чи втратили свій дім через війну, все більше потребують нашої з вами підтримки та допомоги.

Цього тижня грошові надходження від друзів фонду та українців з-за кордону, зокрема з Польщі від Fundacja Edukacji i Rozwoju Społeczeństwa Obywatelskiego дали нам змогу провести велику закупівлю товарів для соціальних наборів.

Кожен з 90 наборів складається з:

  • Їжі: олії, борошна, рису, гречаної та пшеничної каш, макаронів, консервованих овочів, майонезу, цукру, чаю, печива, вафель.
  • Памперсів.
  • Товарів гігієни: жіночих гігієнічних прокладок, шампуней, рідкого мила, гелю для душу, зубної пасти, туалетного паперу, вологих серветок, засобу для миття посуду, сміттєвих пакетів.


Масштабність цієї допомоги ви можете побачити на відео. Товари зайняли весь наш склад. Та невдовзі ми сформуємо їх у набори та передамо далі, на потреби вимушених переселенців.

Загалом 6 організацій, які опікуються внутрішньо переміщеними особами, невдовзі отримають ці набори та зможуть розподілити допомогу серед людей.

Окрема подяка Ілоні та Євгенію, які проходили стажування  в Fundacja Edukacji i Rozwoju Społeczeństwa Obywatelskiego та є випускниками програми “Study tours to Poland”. Саме завдяки їхній допомозі ці надходження стали можливими.

А ми нагадуємо, що кожен може долучитися до добрих справ та допомогти вимушеним переселенцям. Через фонд ви можете зробити це наступним чином:

  • 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).
  • https://www.liqpay.ua/checkout/i22201036556