19 Мая 2022 / КОМАНДА ФОНДУ РОЗПОЧИНАЄ ВАЖЛИВИЙ ГРАНТОВИЙ ПРОЄКТ

У планах минуло тижня ми зазначили, що розпочали навчання для команди фонду в рамках грантового проєкту від Save the Children in Ukraine.


І цього тижня ми вже маємо гарні новини - спеціалісти фонду ознайомилися з усіма процедурами та розпочали роботу з людьми.

Що ж це за програма?

Проєкт «Захист дітей/Подолання дитячої бідності». Він направлений на допомогу родинам зі статусом ВПО (внутрішньо переміщені особи), в яких є неповнолітні діти, і які наразі проживають в Дніпрі та Дніпропетровській області.

Аби підтримати ці родини Save the Children in Ukraine виділяє їм грошову допомогу. Ці кошти мають перекрити найнеобхідніші потреби для цих родин із дітьми на перший час.

Проєкт має на меті опрацювати 2 100 учасників та розрахований на два місяці. Тож, ви зможете нас побачити у шелтерах і центрах загального поселення для внутрішньо переміщених осіб.

Про успіхи проєкту, історії людей з якими ми спілкуємося - будемо писати в наших соціальних мережах. Підписуйтеся, щоб бути в курсі всіх подій.

#даруєморадістьтаsavethechildren #захистдітейтаподолпннядитячоїбідності #грантовийпроєктдаруєморадість #допомогадаруєморадість #благодійністьдніпро