18 Мая 2022 / ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ВІД АГЕНСТВА ООН У СПРАВАХ БІЖЕНЦІВ ДЛЯ ПЕРВОМАЙСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Громадська організація "Моушн+" у партнерстві з волонтерським центром та Первомайською міською радою, які опікуються вимушеними переселенцями у себе в територіальній громаді, висловили вдячність UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні, яке через Благодійний фонд "Даруємо радість" надало їм гуманітарну допомогу.

Вони відзняли неймовірно душевне відео про отримання та передачу товарів. Рекомендуємо до перегляду. Тут і процес розпакування товарів, і “примірка” матраців та ковдр, звісно щира вдячність від отримувачів.

Ви можете на власні очі побачити як проходить процес прийняття нових переселенців в шелтери, як їх зустрічають, видають мінімальні набори з товарами особистої гігієни. Хлопчина Ваня з Харкова розповідає свою історію, як він виїхав до цієї територіальної громади, де його прихистили в дошкільному навчальному закладі.

Директорка цього закладу, Ірина, показує, що саме з товарів прибуло до них: матраци, кухонний посуд, ковдри, набори гігієни. Вона дуже вдячна за таку допомогу та одразу розміщує всі товари в шелтері.

Розпакування матрацу допоміг продемонструвати дідусь, який також проживає в цьому садку, його емоції - щире захоплення та радість від нового м’якого та щільного спального місця. Він навіть відчув такий прилив енергії, що і зарядку зробив.

Переселенка із Балаклії (Харківська область, Ізюмський район) розповіла про їхній графік та допомогу співробітників садку та своє захоплення від матраців. Шуткує про те, що кухарі не дають їм схуднути.

Така імпровізована екскурсія життям цієї громади вийшла. Окремо ми покажемо відео з роздачею товарів у волонтерському центрі цього міста.

Нагадаємо, UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні через Благодійний фонд "Даруємо радість" передали в м. Первомайський Харківської області:

???? Матраци - 170 одиниць
???? Ковдри - 120 одиниць
???? Кухонні набори для приготування їжі - 44 одиниці
???? Набори з товарів гігієни - 32 одиниці

Якщо ви також бажаєте долучитися до допомоги вимушеним переселенцям, можете це зробити наступним чином:
????4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).
????https://www.liqpay.ua/checkout/i22201036556

#бфдаруєморадість #гуманітарнадопомогадаруєморадість #шелтеридніпра #допомогадаруєморадість #благодійністьдніпро