13 Мая 2022 / ПОБУТ В ШЕЛТЕРАХ ДНІПРА ТА ЯК ЇМ ДОПОМОГТИ

Під час надання допомоги, від фонду ми познайомилися з десятками шелтерів (колективні поселення для переселенців). І те, що ми в них бачимо - неймовірна душа нашого народу.

На відео один із шелтерів Дніпра, створений за допомогою організації "ОБЕРІГ ДНІПРА" та волонтерів. Цей притулок для біженців-матерів з дітками розрахований на 50-70 осіб.

Подивіться уважно - на столику, біля матраців, які лежать на дерев’яних палетах, стоїть ваза з тюльпанами. Виїхавши з гарячих точок, люди продовжують шукати красу в навколишньому світі та намагаються самі себе порадувати.

Далі на відео - дитяча кімната, яку влаштували силами організаторів шелтера та волонтерів. Це просто дивовижне місце з дитячим майданчиком, іграми, пуфами, столиком для творчості та м’якими іграшками на будь-який смак. Така турбота за майбутнє покоління викликає неймовірну гордість та пошану до людей, які організовують такий простір.

Від фонду ми передали набори їжі, товарів гігієни та канцтоварів для дозвілля дітей. Проте, шелтерам завжди потрібна допомога, найбільше вони потребують:

  •  товари гігієни та побутову хімію (мило, шампуні, прокладки, памперси, рушники, навіть капці)
  •  харчові продукти (довгого зберігання)
  •  питна вода
  •  товари з облаштування шелтерів (матраци, ковдри, іноді навіть штори тощо)


Допомогти їм через фонд “Даруємо Радість” ви можете наступним чином:

  1. liqpay
  2. 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).