10 Апреля 2022 / ДНІПРО НА ГУМАНІТАРНОМУ ФРОНТІ

За кілька днів ситуація у Дніпрі докорінно змінилася. Кількість вимушених переселенців росте з кожним днем. Значна кількість людей зі східної частини України виїжджає зі своїх осель в сторону Дніпра. Місто стане для них транзитною точкою у дорозі до західної частини країни, чи закордон.  

 

Центри допомоги переселенцям, шелтери та всі, хто їм допомагає, деякий час будуть працювати на межі своїх можливостей. Зараз першочергово потрібна допомога, як їжею, товарами гігієни, питною водою, так і вільними руками для сортування та передачі соціальних наборів.

 

Директорка фонду, Ольга Шелест, записала відео із гуманітарного штабу переселенців. Від фонду “Даруємо Радість” ми передали туди харчові пайки, засоби гігієни, товари для дитячого дозвілля тощо. 

 

Ольга розповідає, що у штабі можна отримати гуманітарні пайки, отримати консультацію юриста, діти можуть бавитися у дитячій зоні. Там щоденно допомогу отримують близько 300 родин з дітьми, це в районі 1000 людей.

 

Сьогодні кількість людей, що потребують помочі ще побільшала.

 

Приєднуйтеся до допомоги! Разом ми можемо трохи покращити, перебування, внутрішні відчуття та майбутню дорогу переселенців.

 

  • 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).
  • liqpay