7 Апреля 2022 / НОВА РЕАЛЬНІСТЬ: КАБІНЕТИ - СПАЛЬНІ КІМНАТИ, РОБОЧІ СТОЛИ - ШАФИ, МІСЦЯ ЗБОРУ КОМАНДИ - СУШАРКИ


Мабуть, ви чули, що зараз людям із Донецької, Харківської та Луганської областей рекомендують виїхати у більш безпечну частину України.

На їхньому шляху Дніпро стане своєрідним хабом (центром прийому). Містом, яке буде приймати вимушених переселенців. Чи на короткий строк, щоб оговтатися від дороги, трохи перепочити та поїхати далі. Чи стане новою домівкою для них на довгий час.

Людей стає дедалі більше, важливо їх розміщувати. У місті відкриваються нові шелтери щодня. Від фонду ми даємо допомогу як і в організації шелтерів, так і по потребах людей в них.

Сьогодні в один із таких прихистків ми передали гуманітарну допомогу (памперси, їжа тощо) та питну воду - без неї важко було родинам. Там зараз перебуває 2⃣ сім’ї з дітьми з особливими потребами та, навіть, з хатніми тваринами.

Хочемо вам показати як виглядає цей шелтер, який люди організували в офісному приміщенні. Така наша нова реальність: робочі столи - це шафи та місця для їжі, кабінети - спальні кімнати, місця для збору команди - сушарки одягу.

Зараз непростий час, та нам треба єднатись, щоб допомогти нашій країні на гуманітарному фронті!

Долучайтесь, будь-яка сума важлива у допомозі 

  • 4246 0010 0043 9632 (карта-рахунок фонду зареєстрована на ім‘я директорки Ольги Шелест).
  • liqpay